Цени за месечна чланирина

Зумба
700 ден
3 пати неделно

Зумба за деца
600ден
3 пати неделно

Strong Nation
900 ден
2 пати неделно

Бачата / Салса
800 ден

Цени за пакети и цени за еден тренинг

Пакет// 2+1
1000 ден

Зумба час
100 ден

Strong Nation
150 ден

Бачата / Салса
100 ден

Контакт
075/ 213 - 744

На почеток