5
Зумба за секого

Добредојдовте на нашата страна

55
Уживајте со нас

Зумба & Зумба за деца

previous arrow
next arrow

Добре дојдовте во "Active Zone"

Елизабета Стојаноска - Сопственик на "Active Zone"

ЗФДК “Active Zone” е основано во 2018 година со една цел, “поттикнување, омасовување, и развој на спортот и спортско рекреативните активности.
Како единствен лиценциран зумба инструктор во градот решив своето искуство и својата позитивна енергија да ја пренесам на моите клиенти, кои ги посетуваат моите часови.
Сакате и Вие позитивност и релаксација после напорен и стресен ден.
Ве очекувам на час!
Let’s the  Zumba party begin!

Наша Програма
________

Зумба за возрасни

Зумба за возрасни со лиценциран зумба инструктор Елизабета Стојаноска

Зумба за деца

Зумба за деца со лиценциран зумба инструктор Елизабета Стојаноска

Strong Nation

Strong Nation со лиценциран strong nation инструктор Елизабета Стојаноска

Presidente - WOST X Ginette
Claudette|Merengue

Погледнете ја кореографијата, во изведба на Инструктор Елизабета Стојаноска со нејзините ученици

Цена за тренинзи
__________

Цена за еден тренинг
200 Ден
Месечна чланарина за 2 пати неделно

1000 Ден

○ Добивате 2 тренинзи неделно.
○ 4 недели во месецот.
Месечна чланарина за 3 пати неделно

1200 Ден

1500 Ден

○ Добивате 3 тренинзи неделно.
○ 4 недели во месецот.
○ Добивате секој ден тренинзи.
○ 4 недели во месецот.
Месечна чланарина за секој ден.

Зумба Карактеристики
_____________

Tренингот на целото тело

Дизајниран како комбинација на салса и аеробик, нема правилен или погрешен начин да се игра Зумба. Сè додека се движите во ритамот на музиката, вие учествувате во вежбата.

Согорува калории
(и маснотии!)

Мала студија од 2012 година откри дека стандардниот, 39-минутен час на Зумба согорува просечно 9,5 калории во минута. Ова додава вкупно 369 калории во текот на часот.

Подобрете ја кардиоваскуларната кондиција

Зумба се состои од наизменични сегменти со висок и понизок интензитет каде учесниците вршат кардиоваскуларни придобивки.

Подобрен крвен притисок

Зумба е одлична за срцето и секој што има висок крвен притисок, висок холестерол или дијабетес. Тоа не е само кардио тренинг, бидејќи вклучува и вајање и тонирање на телото.

Социјално е

Бидејќи Зумба е групна активност, во суштина ќе бидете добредојдени во социјална ситуација кога и да стапнете на час.
○ изложеност на социјална и забавна средина
○ фактор на отчетност
○ безбеден и ефикасно дизајниран тренинг што можете да го следите заедно

Подобрете го квалитетот на животот

Ефективната програма Зумба обезбедува не само здравствени придобивки, туку и социјални придобивки од групно вежбање. Луѓето можат да уживаат во подобрен квалитет на живот со овие комбинирани поволности.

Галерија
_____